...

Slastičarna Palma

Uslovi korištenja (palma.ba)

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen siguran prenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa. Monri Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Primjer uslova za prodaju roba i usluga – BiH

Ovim se uslovima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. “www.palma.ba” Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uslovima i pravilima. Trgovac je „Slastičarna Palma“, a kupac je posjetilac ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je trgovcu te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem. Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, uključujući PDV. Kupac dodatno ima mogućnost prikaza cijena u američkim dolarima te evrima. Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u Korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Dostava robe

Dostava robe vrši se brzom dostavom unutar 8 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Kupac ima pravo prilikom preuzimanja pošiljke odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Ako Kupac nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavca, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavca kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavcu.

Trošak dostave

Trošak dostave iznosi 7,00 KM

Reklamacije

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u zakonskom roku. Međutim, želimo istaći da, s obzirom na prirodu proizvoda koji nudimo (hrana), nije moguće podnositi reklamacije. Naša politika je takva da ne možemo prihvatiti reklamacije na prehrambenim proizvodima iz sigurnosnih i higijenskih razloga.

U slučaju problema s naručenim proizvodima, molimo Kupca da nas odmah kontaktira putem e-mail adrese info@palma.ba s detaljnim opisom situacije. Trudit ćemo se pružiti najbolju podršku i pronaći rješenje koje će zadovoljiti Kupca.

Napominjemo da se razumijevanje i zadovoljstvo naših kupaca smatraju prioritetom, te smo uvijek otvoreni za konstruktivnu komunikaciju kako bismo osigurali kvalitetnu uslugu. Hvala na razumijevanju.

Lični podaci

Zaštita privatnosti opisuje kako Slastičarna Palma postupa s vašim ličnim podacima koje zaprimi tokom korištenja internet trgovine. Pod ličnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Slastičarna Palma sazna tokom vašeg korištenja palma.ba internet trgovine. Slastičarna Palma se obvezuje da će vaše lične podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Slastičarna Palma internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Slastičarna Palma će vaše lične podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne saglasnosti.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica Slastičarna Palma internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, saopštenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Izmjene uslova kupovine

Slastičarna Palma zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove uslove kupovine. Svaka izmjena Uslova kupovine bit će objavljena na stranicama palma.ba internet trgovine.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.